L-Glutamin - imunološki oporavak

L-Glutamin - imunološki oporavak

Glutamin je najzastupljenija aminokiselina u organizmu. Čini 60% svih slobodnih aminokiselina u telu. Vitalno je važan za rast mišića, ali primena mu je vrlo široka – suzbijanje posledica alkoholizma, normalizacija funkcioniranja imuno-sistema, pojačanje izlučivanja hormona rasta…

Kako ubrzati metabolizam

Kako ubrzati metabolizamVežbate i pazite na ishranu, ali vam je sa godinama sve teže da održite idealnu težinu. Istraživanja su pokazala da između 6. i 18. godine potrošnja kalorija u mirovanju (bazalni metabolizam) opadne za nevjerovatnih 25 %, a posle 20. godine ona opada za 2 do 5 procenta u svakoj deceniji života.

Izgubite višak kilograma

Izgubite višak kilograma | Xplode NutritionLjudi širom sveta muče muku sa prekomernom telesnom težinom, što je stanje koje ponekad može dovesti do opšteg očaja i beznađa. Mnoge osobe se sa tim problemom bore godinama, a ponekad i čitav život, tako da ta borba nimalo nije laka i na to morate biti spremni ako se odlučite da se oprobate u tom poduhvatu.

Kraći put do većih mišića

Kraći put do većih mišića | Xplode NutritionSigurni smo da ste hiljadu puta videli različite elektro spravice koje navodno mogu da učine da dobijete telo iz snova, a da pritom ništa ne morate da radite.

Šta je UN dijeta - "Ujedinjene Nacije dijeta"

Šta je UN dijeta - "Ujedinjene Nacije dijeta"Pitali ste nas šta je UN dijeta i kako funkcioniše. Rešili smo da predstavimo kako ova dijeta funkcioniše i koje su njene prednosti. UN dijeta, iliti popularno "dijeta Ujedinjene Nacije", vodi zapravo poreklo od engleske reči “undiet”, što predstavlja negaciju dijete.

Renesansni udarci u Firenci

Renesansni udarci u Firenci - Xplode NutritionNaš bokser Predrag Jevtić sinoć je u super teškoj kategoriji (cruserweight) pobedio talijanskog boksera Pietra Cappellia i tom pobedom završio na 269 mestu svetske lestvice sa skokom od čak 595 mesta.

Pages

Copyright © 2024, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.