Xplode Nutrition, brend koji je postao popularan zbog visokokvalitetnih proizvoda sa garancijom kvaliteta i izvrsnim ukusom!

U Xplode Nutritionu se jako ponosimo time što znamo kako da proizvedemo proizvode koji imaju stalan pozitivan uticaj na ljude, porodice i na Xplode poslovne saradnike širom zemlje. Mi znamo koliko je važno osigurati brzu isporuku, na vreme – tako da nikada ne morate čekati na Vaše omiljene proizvode! U Xplode Nutrition-u preuzimamo na sebe zaista težak zadatak pronalaženja jedinstvenih i moćnih sirovina, i kroz serije rigoroznih testiranja i analize, osiguravamo da svaki sastojak koji sačinjava naše proizvode ispuni ili prevaziđe očekivanja Xplode standarda. Xplode Nutrition je u 2015 godinu svoj asortiman prosirio, učinio ga boljim i ukusnijim, i ponudio ga u širokom spektru.

Svi preparati su dobijeni iz prvoklasnih sirovina od vodećih svetskih proizvođača, a od skoro ima i zvaniično pravo distribucije CREAPURE patentiranog Kreatin Monohidrata od strane Nemačkog proizvođača AlzChem iz Trostberga, sa kojim imamo potpisan ugovor o distribuciji proizvoda za Srpsko tržište.

Kvalitet je osnov kompanije Xplode Nutrition. Svi proizvodi su prošli detaljne analize kod Instituta za javno zdravlje Dr Milan Jovanović Batut i Vojno Medicinske Akademije u Beogradu. Takođe, svaki proizvod poseduje Rešenje Ministarstva Zdravlja Republike Srbije i upisan je u bazu podataka.

Fleksibilnost i efikasnost
U XPLODE-u se uvek trudimo da poboljšamo proizvodne procese. Svaki zaposleni u XPLODE-u koristi svoje znanje da pomogne razvoju kompanije. Visok proizvodni intenzitet i stepen automatizacije procesa omogućavaju najveću fleksibilnost i efikasnost uz jasno razdvajanje proizvodnih pogona.

Transparentnost i efikasnost
U isto vreme, XPLODE stremi najvecem stepenu transparencije za svoje zaposlene i kupce. U tu svrhu se svi ciljevi, procesi i podaci u okviru preduzeća nepresano proveravaju, objavljuju i poboljšavaju kada je to moguće. Stalni razvoj i modernizacija naših proizvodnih postrojenja je pri tom temelj našeg uspeha.

 

Copyright © 2023, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.