Ukusne keto krofnice

Ukusne keto krofnice | Xplode Nutrition

Keto dijeta postaje sve popularnija, pa smo zato odlučili da vam pokažemo kako da napravite krofne koje možete konzumirati dok ste na ovoj dijeti...

Ketogena dijeta je postala vrlo popularna i česta je tema na internetu i društvenim mrežama. Međutim, mnogi od vas ne znaju šta je to ketogena dijeta i šta ona podrazumeva. Ketogena dijeta podrazumeva ishranu koja se bazira samo na proteinima i mastima i koja drastično smanjuje unos ugljenih hidrata. Mnogobrojna istraživanja su pokazala da je ovaj tip dijete vrlo efikasan kada je reč o mršavljenju i da je ovaj način mršavljenja zdrav i da ne ugrožava telo i organizam.


BCAA 8:1:1

 BCAA 8:1:1  koji odlikuje:

8:1:1 razmera BCAA aminokiselina, što podstiče aktivaciju mTOR
Ultra mikronizovani prah, koji se vrlo dobro meša
Ne sadrži umetnih bojila i sladila
Neverovatan ukus kole

BCAA 8:1:1 - Poruči odmah


Pošto se ugljeni hidrati drastično smanjuju, telo energiju crpi iz masti. Tada telo prelazi u stanje ketoze i koristi masti kao primaran izvor energije koje se u jetri pretvaraju u potrebnu energiju. Svi znamo da su ugljeni hidrati glavni izvor energije, ali kada ih nema, telo zbog ketoze masti pretvara u energiju i samim tim ih sagoreva. Na ovaj način, vaše telo sagoreva veće količine masti i to radi mnogo brže, što znači da će vaš gubitak kilograma biti efektivniji.

Pošto, se ugljeni hidrati najviše nalaze u testu, osobe na keto dijeti ne jedu testa i peciva, što kod nekih ljudi može biti problem. Zato vam predstavljamo lagan recept za fenomenalne keto krofnice koje možete lako napraviti i koje će utoliti vašu želju za testom i pecivima.

Potrebni sastojci:

30 grama krem sir
3 Jaja
4 kašike bademovog brašno
1 kašika kokosovog brašna
1 kašika praška za pecivo
1 kašika vanila ekstrakta
10 kapljica tečne stevije (zaslađivač)

Sve sastojke pomešajte, stavite u blender i izblendirajte dok ne dobijete gustu smesu. Smesu zatim sipajte u kalup za krofne i pecite ih 20 minuta. Kada prođe 10 minuta, krofne okrenite kako biste ih ravnomerno ispekli sa obe strane.

Pogledajte video:

Tags: keto dijeta
Copyright © 2022, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.