Šest trikova za fantastičan "6-pack"

Jedan fitnes cilj je univerzalno nerazumljiv svim momcima - trbušnjaci. Svi znaju da isklesani stomačni mišići predstavljaju zdravlje, dobru formu, seksualnu privlačnost... Međutim, kada dođe na red "rezanje" i rad na tim istim popularnim pločicama, tada se počinju iznositi razna opravdanja kao što su genetika, posao, apetit, pivo i tako dalje.

Manje ili više ponavljanja za izgradnju mišića?

Vežbači obično veruju da se serijama sa manjim brojem ponavljanja posebno povećava snaga, a da se kroz serije sa nešto većim brojem ponavljanja grade mišići. Međutim, postoje brojna naučna istraživanja koja su pokazala da nije ništa tako crno i belo kako se misli.

Naučno istraživanje broj 1

WELLNESS FITNESS

Uvod Kategorija wellness fitness je osmišljena za žene koje žele da razviju građu koja je manje mišićava, pomalo atletska i estetski privlačna sa blagom disproporcijom gornjih i donjih udova , na taj način da su donji udovi jače razvijeni .

XPLODE NUTRITION NA SAJMU SPORTA BEOGRAD 2016

Ovogodišnji Sajam sporta okuplja preko 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, najvažnije sportske visokoškolske ustanove i predstavnike najznačajnijih sportskih institucija u zemlji. Pored državnih sportskih saveza i komiteta, na Sajmu sporta, predstaviće se i mnogobrojni izlagači sportske opreme, suplemenata, ishrane, oporavka i rehabilitacije sportista.

USKORO IV BROJ ČASOPISA GYM GYM

USKORO IV BROJ ČASOPISA GYM GYM!!!

U pripremi je četvrti broj časopisa GYM GYM u izdanju Udruženja za razvoj i afirmaciju zdravog načina života GYM GYM ADVERTISING. 

U novom broju moći ćete da pročitate izveštaje sa Xplode Classic Sports Festivala iz Valjeva, zatim sa Državnog kupa Serbia Open, kao i Evropskog prvenstva u Španiji (Santa Sussana) koje je održano u Maju mesecu ove godine.

XPLODE CLASSIC FESTIVAL

Xplode Classic Festivaje je projekat koji bi trebalo da motiviše lokalne sredine širom Srbije, od mesne zajednice do opštine, da pomogne deci i mladima da za svoje odrastanje nađu adekvatne sadržaje, a sport je tu bez premca!  Akcenat je na tome da u siromašnijim sredinama deca dobiju šansu da kroz sport odrastu kao zdravije ličnosti, dobro integrisane u društvo, da sebi i drugima stvore zdravije okruženje, bolju budućnost.

Pages

Copyright © 2023, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.