Zaštitite kukove

Zaštitite kukoveMnogi od nas većinu vremena provode sedeći, što je veliki problem za vaše kukove. Vašim zglobovima na kukovima je potrebno da tokom dana imaju pun opseg pokreta, kako bi ispravno funkcionisali.

Za brži oporavak

Za brži oporavak - Xplode NutritionVaš trening ne bi trebao da se završi nakon poslednje serije koju ste odradili. Da biste potvrdili sav naporan rad koji ste uložili u treningu, potrebno je da posvetite istu pažnju rutinama oporavka tela nakon istog.

DA LI ZNOJENJEM NA TRENINGU MRŠAVIMO VIŠE?

Omiljeni cilj treninga neiskusnih vežbača je “dobro se oznojiti” kako bi efekt treninga bio bolji. Verovatno je do takvog uverenja došlo nakon što su neki koji se mere pre i posle treninga uočili da imaju manje kilograma posle. Isto bi mogli postići i bez treninga: preznojavanjem u sauni...

Istezanje pre i posle treninga

Koliko puta ste završili trening, a da se niste istegli, što zbog nedostatka vremena, što zbog toga što možda niste svesni značaja istezanja. Mnogo sportista rekreativaca pravi ovu grešku. Istezanje je važan deo treninga kako pre njegovog početka tako i na kraju.

Upraksi srećemo dve vrste istezanja.

Copyright © 2024, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.