"Planina" pobednik takmičenja Arnold strong classic 2020

"Planina" pobednik takmičenja Arnold strong classic 2020

Haftor Julius Bjornson stekao je svetsku slavu u seriji „Igra prestola“ u kojoj tumači ulogu "Planine". Haftor je veome uspešni Strongman takmičar i jedan od najsnažnijih ljudi na planeti, a zbog svoje snage i veličine dobio je ovaj popularni nadimak koji ga prati i u seriji.

Haftor je veliki deo svog života posvetio ozbiljnim i zahtevnim treninzima koje primenjuje svaki dan. Njegov trening od njega zahteva da svaki dan po nekoliko sati radi neverovatno zahtevne vežbe koje uključuju podizanje velikih težina.


Hyper Mass Pack

Hyper Mass Pack

Xplode Hyper Mass paket za bolju mišićnu masu i snagu. Iskoristite paketnu cenu za 3 vrhunska preparata iz linije Xplode Nutrition za samo 3999 Din.

 

CREAMASS 2kg + TAURINE 300gr + CREATTACK 500g

Hyper Mass Pack - poruči odmah


Ovoga puta, Haftor je uspeo da ponovo pobedi na prestižnom Arnold Strongman Classic takmičenju i da postane šampion treći put za redom, što ga čini apsolutnim rekorderom. Iako je u svim disciplinama dominirao, najzapaženiji trenutak takmičenja bilo je mrtvo dizanje, gde je Haftor uspeo da podigne 465 kilograma.

Čak je i legendarni Arnold Švarceneger, po kojem je takmičenje dobilo naziv, rekao da je Haftor impresivan i da će zauvek ostati upamćen u istoriji ovog sporta.

Pogledajte pobednički krug i na koji način je "Planina" uspeo da odnese šampionsku titulu.

Pogledajte video:
 

Sportisti: Haftor Julius Bjornson
Copyright © 2023, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.