Jaja na 59 različitih načina

Jaja na 59 različitih načina

Osim kajgane, jajeta na oko i tvrdo kuvanog jajeta, postoji ogroman broj načina na koje možete spremiti ovo ukusno i zdravo jelo...

Konzumiranje jaja svaki dan čini čuda za vaše zdravlje, jer ona daju 14 važnih hranljivih materija kao što su vitamini A, D i E, gvožđe, cink, folnu kiselinu i holin. Jesti jaja je važno za vašu kožu, kosti, zube, oči ...


Creattack - Poruči odmah

Želite brz i jak mišića i mišićne snage, punoću i čvrstoću mišića? Za vas smo pripremili nešto posebno - CREATTACK !!!

Brz, jak rast mišića i mišićne snage, za ozbiljne bodibildere koji žele ekstremne rezultate. Kreatin za profesionalce je anabolički ojačan sa tri vrste kreatina kako bi obezbedio bodibilderima maksimalno povećanje veličine i snage mišića.

Xplode Creattack predstavlja klinički dokazani anabolički kreatinski preparat koji je stvoren na naučnoj bazi kako bi omogućio bodibilderima da razviju eksplozivne mišiće i snagu.

Creattack - Poruči odmah


Zbog lošeg ugleda i činjenice da su jaja izvor holesterola, mnogi ljudi misle da će jaja podići nivo holesterola u krvi i da doprinose bolesti srca. Ali, to ne ide tako. Jaja sadrže 180-186 mg holesterola, dok vaša jetra proizvodi mnogo više, oko 1000-2000 mg holesterola dnevno. Što više jedete holesterolom bogatu hranu, manje će ga vaša jetra proizvoditi, što je dobro. Zapravo, holesterol je veoma važan za pravilno funkcionisanje tela.

Da održite zdravu, izbalansiranu ishranu, preporučuje se da jedete 3 jaja svaki dan.

Ono što jaja čini omiljenim doručkom mnogih jeste činjenica da ona sadrže ogroman broj proteina i da se lako i brzo spremaju. Jaja takođe teško mogu dosaditi jer ih možete spremati na različite načine. Ali, da li ste znali da jaja možete spremiti na čak 59 različitih načina?

Predstavljamo vam video klip gde će vam biti demonstrirano kako da spremite jaja na različite načine i kako da vam ovaj obrok uvek bude ukusan i zanimljiv.
 

Tags: jaja
Copyright © 2021, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.