Top 5 pića koja treba da popijete posle treninga

Top 5 pića koja treba da popijete posle treninga

Posle napornog treninga, vaše telo je umorno, dehidrirano i bez energije, pa je od velikog  značaja da ga odmah nahranite...

Ako ste sportista koji redovno trenira i koji svakodnevno ima naporne treninge, onda znate koliki je značaj dobrih namirnica i kvalitetnih napitaka. Posle treninga vaše telo je umoran i ako želite da ostvarite najbolje rezultate,onda ga morate dobro nahraniti i regenerisati.

Iako je hrana od ključnog značaja, piće takođe ima veliku ulogu, jer hidrira organizam. Preko tečnosti možete uneti i vitamine i hranljive namirnice pa se savetuje da posle treninga odmah popijete napitak koji će vam to omogućiti.

Ako ne znate koji napitak da pripremite, ne brinite jer ćemo vam mi pomoći.


Hyper Mass Pack

Hyper Mass Pack

Xplode Hyper Mass paket za bolju mišićnu masu i snagu. Iskoristite paketnu cenu za 3 vrhunska preparata iz linije Xplode Nutrition za samo 3999 Din.

 

CREAMASS 2kg + TAURINE 300gr + CREATTACK 500g

Hyper Mass Pack - poruči odmah


1. Proteinski šejk

Proteinski šejk

Naravno, ako ste u mogućnosti, proteinski šejk je najbolji način da regenerišete vaše telo posle treninga. Ne samo što ćete hidrirati i nahraniti telo, već ćete uneti dovoljnu količinu proteina u vaš organizam i tako omogućiti vašim mišičima da se bolje renegerišu.


2. Kokosova voda

Kokosova voda

Kokosova voda je puna elektrolita i antioksidanata koji obnavljaju vaše telo i čiste ga od štetnih materija, pa ćete se posle treninga osećati sveže i snažno.


3. Ceđeni sok od narandže

Ceđeni sok od narandže

Ne samo što će vas hidrirati, sok od narandže će vam pružiti dovoljno vitamina i zdravu dozu šećera koji će vam povratiti energiju i omogućiti vam da se osećate zdravo i pozitivno.


4. Čokoladno mleko

Čokoladno mleko

Pošto na trening potrošite veliki broj kalorija i energije, ništa nije bolje od čokoladnog mleka koje je ukusno, a koje pritom sadrži dovoljno hranljivih sastojka koji će vam nahraniti i obnoviti mišiće.


5. Jogurt

Jogurt

Jogurt je takođe odličan mlečni poroizvod koji će poslužiti kao sjajan proteinski napitak posle treninga koji će vas nahraniti i razhladiti.

 

Tags: fitness, ishrana, teretana, Proteinski šejk
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.