10 NAMIRNICA KOJE PODSTICU SAGOREVANJE MASTI.

10 NAMIRNICA KOJE PODSTICU SAGOREVANJEVerujemo da su vam ovih dana više nego potrebne… Bogate su vitaminima, antioksidansima i obezbeđuju organizmu veliki broj vlakana… Ali ono što je najbolje, varenje ovih namirnica troši više kalorija, nego što ih unesete konzumirajući ih.

NEZAKONITI SUPLEMENTI U SRBIJI

U poslednje vreme, tržište dijetetskih i sportskih suplemenata preplavljeno je lažnim, falsifikovanim i štetnim suplementima. Ovi proizvodi nisu prošli laboratorijska ispitivanja i, nažalost, mnogi od njih su kontaminirani štetnim supstancama koje se deponuju u telu.

3 kućne vežbe

3 kućne vežbeNe možete da idete u teretanu? Opustite se. Ove 3 jednostavne vežbe mogu da sagore masne naslage momentalno, a najbolje od svega je to što ih možete raditi bilo gde. Pomerite predmete sa sredine sobe i počnite.

5 vežbi za snažnu zadnjicu

5 vežbi za snažnu zadnjicuPrvo pravilo glasi: male težine neće izgraditi snažnu zadnjicu. Vaš gluteus će biti veći i jači sa većim težinama koje će vas limitirati na 5 do 12 ponavljanja po seriji.

Korona fitnes trening

Korona fitnes treningZbog situacije sa Covid-19 virusom, sve je više zemalja koje proglašavaju vanredno stanje, uključujući i Srbiju. To znači da mesta kao što su škole, vrtići, tržni centri, pa čak i tretane neće raditi.

Zaštitite kukove

Zaštitite kukoveMnogi od nas većinu vremena provode sedeći, što je veliki problem za vaše kukove. Vašim zglobovima na kukovima je potrebno da tokom dana imaju pun opseg pokreta, kako bi ispravno funkcionisali.

Pages

Copyright © 2024, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.