5 vežbi za snažnu zadnjicu

5 vežbi za snažnu zadnjicuPrvo pravilo glasi: male težine neće izgraditi snažnu zadnjicu. Vaš gluteus će biti veći i jači sa većim težinama koje će vas limitirati na 5 do 12 ponavljanja po seriji.

Korona fitnes trening

Korona fitnes treningZbog situacije sa Covid-19 virusom, sve je više zemalja koje proglašavaju vanredno stanje, uključujući i Srbiju. To znači da mesta kao što su škole, vrtići, tržni centri, pa čak i tretane neće raditi.

Zaštitite kukove

Zaštitite kukoveMnogi od nas većinu vremena provode sedeći, što je veliki problem za vaše kukove. Vašim zglobovima na kukovima je potrebno da tokom dana imaju pun opseg pokreta, kako bi ispravno funkcionisali.

"Planina" pobednik takmičenja Arnold strong classic 2020

"Planina" pobednik takmičenja Arnold strong classic 2020Haftor Julius Bjornson stekao je svetsku slavu u seriji „Igra prestola“ u kojoj tumači ulogu "Planine". Haftor je veome uspešni Strongman takmičar i jedan od najsnažnijih ljudi na planeti, a zbog svoje snage i veličine dobio je ovaj popularni nadimak koji ga prati i u seriji.

3 vežbe za snagu i izdržljivost

3 vežbe za snagu i izdržljivostPosle zagrevanja (prva vežba), uradite jedno ponavljanje druge vežbe, zatim dva ponavljanja, pa onda tri i četiri, a zatim se spustite opet do jednog ponavljanja.

Pages

Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.