VODEĆI DOMAĆI PROIZVOĐAČ SUPLEMENATA

Xplode Nutrition, brend koji postaje popularan zbog visokokvalitetnih proizvoda sa garancijom kvaliteta i izvrsnim ukusom!

U Xplode Nutritionu se jako ponosimo time što znamo kako da proizvedemo proizvode koji imaju stalan pozitivan uticaj na ljude, porodice i na Xplode poslovne saradnike širom zemlje. Mi znamo koliko je važno osigurati brzu isporuku, na vreme – tako da nikada ne morate čekati na Vaše omiljene proizvode!

U Xplode Nutrition-u preuzimamo na sebe zaista težak zadatak pronalaženja jedinstvenih i moćnih sirovina, i kroz serije rigoroznih testiranja i analize, osiguravamo da svaki sastojak koji sačinjava naše proizvode ispuni ili prevaziđe očekivanja Xplode standarda.

Xplode Nutrition je u 2015 godinu svoj asortiman prosirio, učinio ga boljim i  ukusnijim, i ponudio ga u širokom spektru. Svi preparati su dobijeni iz prvoklasnih sirovina od vodećih svetskih proizvođača, a od skoro ima i zvaniično pravo distribucije CREAPURE patentiranog Kreatin Monohidrata od strane Nemačkog proizvođača AlzChem iz Trostberga, sa kojim ima potpisan ugovor o distribuciji proizvoda za Srpsko tržište. Kvalitet je osnov  kampanje Xplode Nutrition u kojoj želi da sportistima dokaže da nedozvoljena stimulativna sredstva nisu neophodni saputnici na putu do vrhunskih rezultata.

Svi proizvodi su prošli detaljne analize kod Instituta za javno zdravlje Dr Milan Jovanović Batut  i Vojno Medicinske Akademije u Beogradu.

Takođe, svaki proizvod poseduje Rešenje Ministarstva Zdravlja Republike Srbije i upisan je u bazu podataka.

Tags: Xplode Nutrition, suplementi, kreatin
Copyright © 2024, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.