Zašto žene treba da piju proteinske šejkove?

Zašto žene treba da piju proteinske šejkove?

Ako se pitate da li i žene trebaju da piju proteinske šejkove, odgovor je potvrdan. Proteini i suplementi preporučuju se svima koji vode zdrav život i brinu o ishrani. Razvijaju mišićnu masu, drže vas sitim, pospešuju gubljenje masnih naslaga i odlična su zamena za obrok.

Istraživanja su pokazala, iako će večina žena uneti dovoljnu količinu proteina redovnom ishranom, pozitivni rezultati kod onih koje su koristile proteine u prahu su jako vidljivi. Ukusan proteinski šejk privućiće vašu pažnju kako ukusom, tako i izgledom pa je pravo vreme da naučite o čemu se tu zapravo radi.

Povećanje mišićne mase

Veću mišićnu masu postići ćete na dva načina, treningom snage i povećanjem dnevnog unisa proteina. Unos proteina i mišićna masa, od posebne su važnosti za žene jer im se vremenom povećava rizik od mnogih bolesti poput osteoporoze. Šejkovi su upravo tu, da vam dopune sve hranljive sastojke koji vam nedostaju i učine organizam snažnijim.

Gubitak kilograma

Iako zvuči neverovatno, povremeni unos proteinskih šejkova  kao zamena za obroke i međuobroke može vam pomoći da izgubite kilograme i eliminišete masne naslage pre nego uz pomoć dijete. Niskokalorična ishrana i proteini u prahu, najbolja su kombinacija za vidljive rezultate ukoliko želite da izgubite kilograme ali ne i mišićnu masu.


100% Whey protein

100% Whey Protein

100% Whey protein kompanije Xplode Nutrition je brzorastvarajući, instant protein iz surutke, koji se smatra jednim od najkvalitetnijih izvora proteina u ishrani.

Odaberite jedan od 4 vrhunska okusa:

Čokolada | Jagoda | Lešnik | Vanila

Brza dostava širom Srbije ☎ +381 64 429 1118

100% Whey Protein - poruči odmah


Hranljiviji obrok

Preporučeni dnevni unos hranljivih materija razlikuje se od osobe do osobe, ali je često nedovoljan. Suplementi su odlični kao dopuna redovnoj ishrani, pa su tako i proteinski šejkovi proglašeni najboljim hranljivim dodatkom. Možete ga koristiti čak i u periodu najstrožih dijeta, ali ne zaboravite da obratite pažnju na ukupan kalorijski unos.

Zamena za večeru

Povremeno, protein možete koristiti kao zamenu za večernji obrok ili posle treninga, ukoliko je od proteina surutke. Proteinskom šejku dodajte orašaste plodove, zbog sadržaja zdravih masti usporiće protein i zadovoljiti nutritivne potrebe organizma na jedan sasvim novi i ukusniji način.

 

Tags: proteini, Proteinski šejk
Copyright © 2024, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.