Šta je UN dijeta - "Ujedinjene Nacije dijeta"

Šta je UN dijeta - "Ujedinjene Nacije dijeta"Pitali ste nas šta je UN dijeta i kako funkcioniše. Rešili smo da predstavimo kako ova dijeta funkcioniše i koje su njene prednosti. UN dijeta, iliti popularno "dijeta Ujedinjene Nacije", vodi zapravo poreklo od engleske reči “undiet”, što predstavlja negaciju dijete.

DA LI ZNOJENJEM NA TRENINGU MRŠAVIMO VIŠE?

Omiljeni cilj treninga neiskusnih vežbača je “dobro se oznojiti” kako bi efekt treninga bio bolji. Verovatno je do takvog uverenja došlo nakon što su neki koji se mere pre i posle treninga uočili da imaju manje kilograma posle. Isto bi mogli postići i bez treninga: preznojavanjem u sauni...

PEČENO BELO MESO - RECEPT

Pileći file je generalno zdrava hrana i jedan od najboljih izvora proteina. Predstavlja kompletan protein zato što sadrži sve esencijalne aminokiseline. Lako je probavljiv i prilično bogat vitaminima B kompleksa i raznim mineralima, čak i kada je pečen u ulju.

USKORO !!! SUPER FAT BURNER 120 Caps * Nova generacija sagorevača masti!!!

Savremeni trendovi koji se odnose na poboljšanja fizičke kondicije, izgleda i unapređenja ili očuvanja zdravlja uslovljavaju primenu preparata za sagorevanje masnoća. Pored pozitivnih efekata – zbog kojih i nastaje većina ovih proizvoda – uslov za dugotrajno prisustvo na tržištu je stroga kontrola kvaliteta i potpuno odsustvo zabranjenih i opasnih supstanci.

SVE ŠTO NISTE ZNALI O KETOGENOJ DIJETI!

Do sada ste već čuli da su dijete sa niskim udelom ugljenih hidrata veoma efikasne za mršavljenje. Preko 20 istraživanja pokazuje da su ove vrste dijeta efikasne za gubitak kilograma i očuvanje zdravlja organizma. Pozitivno utiču na mnoge bolesti kao što su Alchajmer, dijabetes, kancer i epilepsija.
Ketogena dijeta se bazira upravo na principima niskog unosa ugljenih hidrata.

OMEGA DIJETA!

U potrazi za najboljom dijetom možete se lako izgubiti u moru informacija i predloga ishrane. Ali retko koja dijeta će biti zdravija, lakša za razumevanje i praćenje, te praktičnija od omega dijete. Stoga slobodno možemo reći da je “omega dijeta” najbolja dijeta.

Smršati 5 kila u nedelju dana?

Koliko stvarno možete smršati u nedelju dana (i kako što više izgubiti). Jedno od čestih pitanja osoba koje žele što brže smršati jest: "Koliko kilograma mogu izgubiti u nedelju dana?". Krenimo s dobrim vestima: može se izgubiti puno u nedelju dana, i do 5 kilograma.

KETOGENA DIJETA - PREDNOSTI I MANE

Keto dijeta je način ishrane koji se u praksi pokazao kao efikasan za mršavljenje. To je dijeta bogata mastima, a siromašna ugljenim hidratima (low-carb and high-fat dijeta, ili skraćeno LCHF dijeta). Saznajte zašto je ova dijeta efikasna i kako ona zapravo omogućava mršavljenje.

Pages

Copyright © 2022, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.