Šejk za hitne slučajeve

Šejk za hitne slučajeve

Dizanje tegova je samo jedan segment izgradnje snažnih i skladno oblikovanih mišića. Pored vežbanja potreban je i odgovarajući unos kalorija i zdravih nutrijenata. U slučaju vrhunskih sportista koji imaju nameru sticanja mišićne mase postoji pravilo unosa dodatnih 200 do 400 kalorija dnevno na već postojeći režim ishrane.

Da bi svojim klijentima obezbedio kalorije u tim brojkama, poznati fitnes trener Bobi Maksimus je osmislio proteinski šejk koga je nazvao “Šejk za hitne slučajeve”. Baziran je na zdravim prirodnim namirnicama i pravi se za samo 30 sekundi.


100% Whey protein

100% Whey Protein

100% Whey protein kompanije Xplode Nutrition je brzorastvarajući, instant protein iz surutke, koji se smatra jednim od najkvalitetnijih izvora proteina u ishrani.

Odaberite jedan od 4 vrhunska okusa:

Čokolada | Jagoda | Lešnik | Vanila

Brza dostava širom Srbije ☎ +381 64 429 1118

100% Whey Protein - poruči odmah


Sok od pomorandže koji ide u njega obezbeđuje brzo digestivne ugljene hidrate, vitaminre i minerale. Whey protein sa druge strane predstavlja odličnu dohranu mišiću i postavlje temelje za njihov rast. S druge strane omega 3 masti iz ribljeg ulja smanjuju zamor mišića nakon treninga.

Bobi Maksimus je neko ko jako veruje u snagu ishrane i smatra da je previše planova za ishranu u poslednje vreme pogrešno osmišljeno, odnosno da unos kalorija nije adekvatan fizičkoj aktivnosti koju vežbači praktikuju. Preslab unos hrane po njegovom mišljenu samo sabotira napredak svakog vežbača i utiče da se oni osećaju neraspoloženo.

Ovaj šejk je egzemplarni primer kako na brz način možete spremiti napitak koji će vam pružiti sve neophodne nutrijente nakon jednog treninga.

RECEPT

Sastojci:

1 čaša soka od ceđene pomorandže
1 kašika ribljeg ulja
1 merica whey proteina sa ukusom vanile

NUTRITIVNI SASTAV

  • 350 kalorija
  • 29 grama ugljenih hidrata
  • 15 grama masti
  • 24 grama proteina

Preuzeto sa MH. Pogledajte video:

 

Tags: Proteinski šejk
Copyright © 2023, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.