Ukusne keto krofnice

Ukusne keto krofnice | Xplode Nutrition

Keto dijeta postaje sve popularnija, pa smo zato odlučili da vam pokažemo kako da napravite krofne koje možete konzumirati dok ste na ovoj dijeti...

Ketogena dijeta je postala vrlo popularna i česta je tema na internetu i društvenim mrežama. Međutim, mnogi od vas ne znaju šta je to ketogena dijeta i šta ona podrazumeva. Ketogena dijeta podrazumeva ishranu koja se bazira samo na proteinima i mastima i koja drastično smanjuje unos ugljenih hidrata. Mnogobrojna istraživanja su pokazala da je ovaj tip dijete vrlo efikasan kada je reč o mršavljenju i da je ovaj način mršavljenja zdrav i da ne ugrožava telo i organizam.


Whey protein 2kg + BCAA Glutemine 500gr

VOLUME PACK
Xplode Volume paket za povećanje volumena mišića.

100 % Whey protein 2 kg  +  BCAA Glutamine 500 gr

100% Whey protein iz surutke spada u proteine sa vrlo visokom biološkom vrednošću, a to znači da se brzo apsorbuje. Zato, za razliku od sporije apsorbujućih proteina, iz mleka i jaja, on treba da se uzima u manjoj količini, u kraćem periodu pre i posle treninga, a u kombinaciji sa proteinima iz mleka ili jaja može da pokrije potrebe za proteinima tokom celog dana.

BCAA + GLUTAMINE je idealno rešenje za ljude koji žele da povećaju mišićnu masu i snagu bez povećanja masnog tkiva. Ovaj preparat pomaže u sagorevanju masti, povećava kondiciju, snagu i izdržljivost, pomaže rastu čiste mišićne mase i ubrzava metabolizam.

PORUČI


Pošto se ugljeni hidrati drastično smanjuju, telo energiju crpi iz masti. Tada telo prelazi u stanje ketoze i koristi masti kao primaran izvor energije koje se u jetri pretvaraju u potrebnu energiju. Svi znamo da su ugljeni hidrati glavni izvor energije, ali kada ih nema, telo zbog ketoze masti pretvara u energiju i samim tim ih sagoreva. Na ovaj način, vaše telo sagoreva veće količine masti i to radi mnogo brže, što znači da će vaš gubitak kilograma biti efektivniji.

Pošto, se ugljeni hidrati najviše nalaze u testu, osobe na keto dijeti ne jedu testa i peciva, što kod nekih ljudi može biti problem. Zato vam predstavljamo lagan recept za fenomenalne keto krofnice koje možete lako napraviti i koje će utoliti vašu želju za testom i pecivima.

Potrebni sastojci:

30 grama krem sir
3 Jaja
4 kašike bademovog brašno
1 kašika kokosovog brašna
1 kašika praška za pecivo
1 kašika vanila ekstrakta
10 kapljica tečne stevije (zaslađivač)

Sve sastojke pomešajte, stavite u blender i izblendirajte dok ne dobijete gustu smesu. Smesu zatim sipajte u kalup za krofne i pecite ih 20 minuta. Kada prođe 10 minuta, krofne okrenite kako biste ih ravnomerno ispekli sa obe strane.

Pogledajte video:

Tags: keto dijeta
Copyright © 2019, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.