Ubedljivo najbrži način da izgradite moćne mišiće gluteusa

Ubedljivo najbrži način da izgradite moćne mišiće gluteusa

Možda elastična traka za vežbanje izgleda bezazleno, ali ovaj mali izum će izgraditi ozbiljne i snažne mišiće vašeg gluteusa.

Kako direktorka Tiger Athletics u Plymouth u Minesoti Stejsi Klark objašnjava, elastična traka za vežbanje se sve vreme nalazi malo iznad vaših gležnjeva vršeći pritisak na sve vaše mišiće gluteusa. Ovo je nemoguće sa dodacima poput para bučica ili šipkom.


Casein

Casein

Casein formira gel u stomaku i omogućava dugotrajni proces otpuštanja amino kiselina u krvotog, čime se obezbeđuje bolja apsorpcija. Ovo otpuštanje amino kiselina može trajati i po nekoliko sati.

Što se Caseina tiče on je protein izbora pred spavanje upravo zbog njegovog svojstva laganog oslobađanja aminokiselina u krvotok.

Velika prednost Caseina u odnosu na Whey protein je to što dramatično usporava proces razaranja proteina. Poznato je da rast mišića zavisi od balansa raspada i sinteze proteina.

Casein - poruči odmah


to se više traka zateže oko vaših mišića, to vaši mišići više rade, regrutuje se tonus mišićnih vlakana i ubrzava njihov rast. Nakon samo nekoliko ponavljanja vežbi osetićete napor u mišićima i tada ćete znati da trening deluje.

Jačanje mišića gluteusa ne samo što će vam omogućiti da uradite čučanj sa većom težinom, već ćete na ovaj način zaštiti vašu kičmu i kolena od povrede povećanjem svoje snage i stabilnosti.

Ovaj program uvrstite u svoj trening za mišiće nižeg dela tela.

Kao što je prikazano i u videu, ovaj program treninga predstavlja krug od tri kratke i jednostavne vežbe koje se izvode jedna za drugom bez predaha. Svaku vežbu izvodite 10 sekundi (to je jedna serija).

Prva vežba predstavlja sitno trčanje u mestu, druga rađenje dvokoraka u levu i desnu stranu, a treća vežba predstavlja naizmenično šutiranje nogama unazad.

Ako ste početnik, prvo uradite tri serije ovih vežbi, a kada izgradite veću stabilnost, pokušajte da radite 6 serija ovih vežbi sa što manje odmora između.

Pogledajte video:

 

 

Tags: guza, gluteus
Copyright © 2019, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.