Šta bodibilderi jedu za doručak

Šta bodibilderi jedu za doručak

Svima je poznato da bodibilderi jedu kao medvedi kako bi uneli dovoljno kalorija i kako bi povećali svoju masu, ali šta oni tačno jedu i čime se oni hrane?

Bodibidler, Fouad Abiad, otkrio je šta jede za svoj doručak i verujte nam da ćete se šokirati koliko kalorija on unese. Abiad se vodi logikom da je doručak najbitniji obrok dana i da on treba da vam da energiju i da vam omogući da izdržite napore tokom dana.

Zbog toga Abiad za doručak pravi hranu koja sadrži visok sadržaj ugljenih hidrata i ne fokusira se toliko na proteine, mada i njih unosi u većim količinama.


Belance

BELANCE - EGG ALBUMIN 100g

Belance u prahu je izuzetan proizvod koji sadrži 82% proteina, potpuno prirodan, najkvaliteniji biološki protein, proizveden u najsvremnijoj fabrici u EU, što za rezultat ima, do sada, najbolji kvalitet, potpuno prijatan ukus i laku svarljivost čak i za osobe sa osetljivim stomakom.

Bez aditiva, veštačkih boja i zaslađivača.

10 grama praha menja 3 živa belanca - jedna prepuna supena kašika ili jedna proteinska merica zahvata 25-26 grama praha, odnosno 21 gram proteina.

Upotreba: 2 supene kašike (30 g) Egg Albumina dodati u 150 ml vode i promešati

Egg Albumina - poruči odmah


Dakle, šta Abiad jede kada se probudi. On prvo uzima pirinčani krem koji meša sa mlekom i koji podgreva u mikrotalasnoj. Zatim u topli krem dodaje malo brusnice i ponekad dodaje i orašaste plodove po želji. Pirinač mu omogućava da unese veću koncentraciju ugljenih hidrata i da dobije potrebnu energiju za dan. 

Zatim pravi kajganu u koju stavlja 8 belanaca i 4 cela jaja i nju lagano prži u tiganju bez mnogo ulja. Na ovaj način unosi potrebne proteine i dodatne ugljene hidrate. Na kraju uzima gotove tortilje i u njih stavlja sve svoje satojke i tako pravi vrlo ukusan obrok koji se najviše fokusira na ugljene hidrate. On u ovaj obrok takođe dodaje i prirodni puter od kikirikija kako bi uneo i masti u svoj organizam.

Abiad kaže da je cilj da budete kreativni i da znate da napravite hranu ukusnom, ali i da je dopunjavate sa različitim dodacima. Ako svakog dana budete jeli iste stvari, to će vam brzo dojaditi, a ako se bavite bodibildingom, hrana je na prvom mestu.


Tags: jaja. belance, bodybuilderSportisti: Fouad Abiad
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.