Proteinski kolač s kikiriki puterom i čokoladom (bez pečenja)

Proteinski kolač s kikiriki puterom i čokoladom - Xplode Nutrition

Kolači mogu biti itekako zdravi i hranjivi, ako su složeni od pravih sastojaka i ako su prilikom njihove pripreme eliminisani svi oni elementi sa crne nutricionističke liste, a koju predvode rafinirani šećeri, inače osnovi sastojak velike većine kolača.

Dok se mnogi sada pitaju kako je uopšte moguće napraviti kolač bez šećera, prijedlog sa detaljnom listom sastojaka i načinom pripreme kolača s kikiriki puterom i čokoladom, biće sasvim dovoljan odgovor.

Sastojci potrebni za čokoladni kikiriki kolač

  • 1 šolja (227 grama) prirodnog kikiriki putera
  • 1/2 šolje (108 grama) nešećerenog bademovog mleka
  • 1/2 šolje (75 grama) badema
  • 3 mjerice (75 grama) whey proteina s aromom čokolade
  • 1 kašićica stevije

Creattack - Poruči odmah

Želite brz i jak mišića i mišićne snage, punoću i čvrstoću mišića? Za vas smo pripremili nešto posebno - CREATTACK !!!

Brz, jak rast mišića i mišićne snage, za ozbiljne bodibildere koji žele ekstremne rezultate. Kreatin za profesionalce je anabolički ojačan sa tri vrste kreatina kako bi obezbedio bodibilderima maksimalno povećanje veličine i snage mišića.

Xplode Creattack predstavlja klinički dokazani anabolički kreatinski preparat koji je stvoren na naučnoj bazi kako bi omogućio bodibilderima da razviju eksplozivne mišiće i snagu.

Creattack - Poruči odmah


Priprema kolača

U posudi ugrijati kikiriki puter kako bi omekšao, dodati bademovo mleko i izmešati masu. Samleti ili izdrobiti bademe, te ih dodati u ugrijanu mješavinu zajedno sa mjericama whey proteina xplode nutrition i stevija zasladjivacem, te dobro izmešati masu kako bi dobila jedinstvenu strukturu.

Masu formiranu u kvadrat prebaciti na masni kuhinjski papir ili plastičnu foliju, a zatim uviti krajeve kako bi se kolačići mogli preneti u frižider. Nakon sat vremena hlađenja, kolače izrezati 8 redova i držati ih u frižideru svaki put do posluživanja.

Sastav jednog kikiriki čokoladnog proteinskog kolača

1 kolač u prosjeku ima oko 61 gram, a sastav izgleda ovako:

  • Kalorija: 254
  • Ugljikohidrati: 12 grama
  • Masnoće: 17 grama
  • Proteini: 16 grama

 

Tags: proteinski kolač, Stevia, whey protein
Copyright © 2023, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.