Predrag Jevtić - novo lice Xplode Nutritiona

Mi u Xplode Nutrition-u nastojimo da budemo kompanija koja daje pravi doprinos sportu i prepoznali smo u Predragu Jevtiću vrhunskog sportistu u usponu.

Predrag Jevtić rođen je 25.04.1994 u Srbiji i od mladosti ga je zanimao sport, a najviše borilački sportovi. Kao mladić počeo se u Surdulici baviti amaterksim boksom, gde je osvajač mnogobrojnih medalja i pehara, a nakon tog u Vladičinom hanu oprobao se i u amaterskom kick boxu gdje je takođe  osvajao medalje i postigao odlične rezultate  (13 pobeda u 15 mečeva).

Od 2016 počinje se baviti profesionalnim boksom u teškoj kategoriji (cruiserweight division) i otada počinje njegova profesionalna karijera boreći se u mnogim zemljama (Delta City, Belgrade - Stadio Comunale, Pomezia - En Arena, Stockholm - Hanns-Martin-Schleyer Halle, Stuttgart - PalaNitta, Catania, Salle la Soucoupe, Saint-Nazaire, Arena Zagreb, Zagreb i mnogim drugima) gdje je pokazao svoje umeće i osvojio brojne nagrade.


Muscle Pack

Muscle Pack

Muscle paket - dopunite svoje mišiće proteinima, aminokiselinama i energijom. Iskoristite paketnu cenu za 3 vrhunska preparata iz linije Xplode Nutrition za samo 6.099,00 Din.

100% Whey 2 kg + Creattack 500 gr + L-Glutamin 300 gr

Muscle Pack - poručite odmah

 


Trenutno je među najboljima u srbiji u teškoj kategoriji, a nastoji da bude najbolji i u celom svetu i kao novo zaštitno lice te ambasador brenda Xplode Nutrition želimo mu uspešnu karijeru uz Xplode Nutrition suplemente. Predrag trenira u boks klubu Spartanac u Beogradu @boxklubspartanac.

Sportisti: Predrag Jevtić
Copyright © 2019, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.