Korona fitnes trening

Korona fitnes trening

Zbog situacije sa Covid-19 virusom, sve je više zemalja koje proglašavaju vanredno stanje, uključujući i Srbiju. To znači da mesta kao što su škole, vrtići, tržni centri, pa čak i tretane neće raditi. Oni koji su navikli da svakodnevno treniraju i da se bave sportom imaće probleme, jer to sada neće moći da rade, jer će njihovo kretanje biti otežano i sprečeno.

Zato smo odlučili da vam pokažemo vežbe koje možete raditi u domu i koje će vam omogućiti da trenirate vaše telo, čak i kada ste zatvoreni u vašem domu.


Whey protein 2kg + BCAA Glutemine 500gr

VOLUME PACK
Xplode Volume paket za povećanje volumena mišića.

100 % Whey protein 2 kg  +  BCAA Glutamine 500 gr

100% Whey protein iz surutke spada u proteine sa vrlo visokom biološkom vrednošću, a to znači da se brzo apsorbuje. Zato, za razliku od sporije apsorbujućih proteina, iz mleka i jaja, on treba da se uzima u manjoj količini, u kraćem periodu pre i posle treninga, a u kombinaciji sa proteinima iz mleka ili jaja može da pokrije potrebe za proteinima tokom celog dana.

BCAA + GLUTAMINE je idealno rešenje za ljude koji žele da povećaju mišićnu masu i snagu bez povećanja masnog tkiva. Ovaj preparat pomaže u sagorevanju masti, povećava kondiciju, snagu i izdržljivost, pomaže rastu čiste mišićne mase i ubrzava metabolizam.

PORUČI


Fitnes trener Džef Nipard, pokazao nam je dosta sjanih vežbi koje utiču na muskulaturu, na smanjenje kilograma i koje imaju funkciju kardio vežbi, tako da će vam ovakav kućni trening sigurno pomoći i obezbediti vam da vaše telo održite u formi, čak i kada ste primorani da ne izlazite napolje.

Džef je odlučio da nam vežbe podeli u četiri grupe:

1. Vežbe za noge

2. Vežbe guranja

3. Vežbe povlačenja

4. Izolacione vežbe

Pogledajte o kojim vežbama je reč, pa se bacite na trening:

 

Tags: kućni trening
Copyright © 2023, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.